Doohan iTango

Smiješna je, brbljava, jednostavna i zabavna. Mršava je i golišava, ali ima karizmu koja nas je držala nasmijanima svaki put kada bismo išli na vožnju. Unatoč vidljivim manama ima ono nešto što nam nije dalo da je vratimo uvozniku.

Preuzmi PDF

Doohan iTank

Dok nečujno zuji na jeftinu električnu energiju, inovativan Doohan iTank pruža performanse dostojne današnjeg benzinskog skutera od 50 ccm. Istovremeno od njih nije nešto dramatično skuplji, pa tako gotovo ispada da treći kotač dobijete gratis

Preuzmi PDF

Chopper El Grande

Kada se vozilo naziva Buntovnikom i još k tome Chopper El Grande, čovjek bi lako pomislio da je u pitanju „crna mrcina“ od minimalno 1.500 ccm u V konfiguraciji, a u sedlu opak tip obučen u kožu, koji na mišićavim rukama pokazuje tetovaže iz zatvorskih dana..

Preuzmi PDF

Doohan iTank DB70

Iako izvana izgleda isto kao i Doohan iTank 45 kojeg smo testirali prošle godine, ovaj iTank DB70 nema jedan nego dva tanka, odnosno dvije baterije, a uz to je opremljen i dvostruko snažnijim elektromotorom..

Preuzmi PDF

Opai Li-Ion

Imate li ugostiteljski obrt ili pak brzu gradsku dostavu, teško da ćete naći povoljniji i brže isplativi skuter od Opai Li-Ion. Položaj za upravljačem je ugodan, a na podnici ima pregršt mjesta za noge..

Preuzmi PDF

Doohan iDou

LED rasvjeta, dobra baterija, mala masa, ali nedovoljno mjesta za stopala. Da, ovaj elektro skuter je nešto veći od privjeska za ključeve, ali ima zavidan ovjes i kočnice, a opremljen je i alarmom s daljinskim otključavanjem

Preuzmi PDF

Chopper Bandit

Ima dva prednja diska, dva stražnja amortizera i dvije debele gume. Ali nema i 2 cilindra, nego „funkcionalnu prazninu“ u sredini i elektromotor u stražnjem kotaču, dok je u kapljičastom spremniku goriva, zapravo..

Preuzmi PDF

Horwin EK3

Pojedini elektro skuteri već sad nude odličnu alternativu u gradu benzinskim modelima od 125 ccm, od kojih su po nekim karakteristikama i bolji. Tako su trenutni odaziv na gas, Samsungova baterija, bogata oprema..

Preuzmi PDF

Horwin SK3

Elektro skuteru uvijek možete staviti na dušu premalu autonomiju i previsoku cijenu, no Horwin SK3 je po tim pitanjima već sasvim solidan, a s centralno smještenim elektromotorom i vozački dobro izbalansiran..

Preuzmi PDF

Horwin SK1

Atraktivnog dizajna, velikih kotača i uglađenih manira, Horwin SK1 je, u klasi kojoj pripada, natprosječno dobar električni skuter. A skriva i još jedan zgodan trik u rukavu..

Preuzmi PDF